Hürriyet

29 Ağustos 2014 Cuma

HEDİYE DAĞITMA ETKİNLİĞİ


Merhabalar,
http://morlumutfak.blogspot.com.tr blogunun sahibinin hazırlamış olduğu bu keyifli etkinliğe katılıp sizde kendinizi ve karşınızda ki insanı mutlu edebilirsiniz. Bu süprizli ve heyecanlı etkinlik için Morlumutfak blogunun sahibine teşekkürler.





28 Ağustos 2014 Perşembe

''Malign Melanom'' Bu Hastalığa Dikkat Et !

Merhabalar,

Arkadaşımın paylaşıtı bir video ile  bu hastalıktan haberdar oldum. Videoyu sonuna kadar izledim ve elimden geldiğince fazla insanı haberdar etmeye çalışıyorum. Bu postumu okuyorsan lütfen sende haberdar et. Vücudunu kontrol et ona değer ver,  iyi bak !
Makyaj malzemeleri, vücut spreyleri, parfümler, deodorantlar vs herbirşeyi kullanıyoruz. Lütfen güneşten korunmak için kremi ihmal etmeyelim. Güzel görünmek, bronz olmak bir çoğumuzun isteği  hayatım da hiç denemediğim o makinalara sokmayın kendinizi cildinize bunu yapmayın. Korunarak ve dikkatli bronzlaşmakta mümkün. Videoyu ve vikipedia açıklamalarını okumanızı rica ediyorum. Bilinçli olalım. 
Sevgiler.

22 Ağustos 2014 Cuma

Bankanın Teklifini Duyunca Şaşkınlığını Gizleyemedi

Dün sabah sularında günlük işlemleri için bankaya gelen vatandaş, yılda ortalama 1.200 TL kazanç sağlayacağını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.
Emre A., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
“Sıradan bir gündü ve her zamanki işlemlerim için şubeye gittim. Tam sıra bana gelmişken bankada çalışan arkadaş bana reddedemeyeceğim bir teklif sundu. Daha önce böylesini ne duymuş ne de görmüştüm. Bana yılda ortalama 1200 TL kazanç sağlayacağımı söyledikleri anda Büyük Adım’lı olmaya karar verdim.
Masraflar masraflar...
Emre A., “Bu zamana kadar hesap işletim ücretiydi, EFT, havale komisyonuydu derken gönderdiğim para kadar masraf çıkıyordu. Masraflar masraflar derken Büyük Adım’da havale, EFT, döviz transferi gibi işlemlerimin artık ücretsiz olduğunu söylediler. Büyüksün Büyük Adım diyesim geldi” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Böylesini ne gördüm ne de duydum
Emre A., HSBC Büyük Adım’da Modern Hesap’la mevduatına sürekli Hoş Geldin faizi alacağını duyunca “Bana sürekli hoş geldin faizi verecek bir teklifle ilk defa karşılaşıyorum . Böylesini ne gördüm ne de duydum...” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.
Artık parasız kaldım gibi bir derdim de yok
Emre A. daha geçtiğimiz ay başına gelen bir durumdan şöyle bahsetti:
“Geçen ay başında bir ödemem vardı, parayı denkleştiremedim. Eşi dostu aradım haliyle. Tam da bunun üzerine Büyük Adım’ı tanımam, her ayın ilk 7 günü Büyük Adım’ın Bedava Kredili Mevduat Hesabı’ndan 5.000 TL’ye kadar ihtiyacım olan miktarı çekebileceğimi ve bir hafta içinde sıfır faizle geri ödeyebileceğimi öğrenmem benim için bir çok iyi bir haber oldu. Artık parasız kaldım gibi bir derdim yok. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Çok şaşkınım...”
Her ay zaten düzenli ödemelerimi yapıyorum
Emre A., şu sözlerle yaşadığı sürprizi anlatmaya devam etti: “Her ay elektrik, su, kira gibi zaruri giderler epey bir miktar tutuyor. Bana aylık tutarı en az 500 TL olan 3 tane ödeme talimatı vermemin Büyük Adımlı olmak için yeterli olduğunu anlattıklarında resmen içime su serpildi. Her ay yaptığım fatura, çocuğun okulu gibi ödemelerinin bana bu kadar fayda sağlayabileceğini üstelik ücretsiz olacağını hiç düşünmemiştim.”
Bir daha geri dönemem
Herhangi bir müşteriyken Büyük Adım’a geçen ve kararından son derece memnun olduğunu dile getiren Emre A., “Yine olsa hiç çekinmeden yine yaparım. Kendi kendime bir daha geri dönemem dedim. Bir daha Büyük Adım’dan öncesine geri dönemem...” sözleriyle Büyük Adım’ın hayatında yarattığı büyük değişimi dile getirdi.
Son olarak, “Hayatta her şey matematik ama bazı şeyler kesinlikle öyledir. Büyük Adımlı olmak herkesin hakkı” diyen Emre A. herkesi butonu tıklamaya davet etti.
KAMPANYA DETAYLARI VE BÜYÜK ADIMLI OLMAK İÇİN TIKLA
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Bir mimle daha karşınızdayım efem ;)



Hello kızlar ;)

tubionblog.blogspot.com.tr blogunun sahibi tatloş insan bir mim yapmış ve hepimizi davet etmiş. 
Büyük bir keyifle cevapladım ve aman ha ugursuzluk olmasın diye 7 blogger arkadaşımı davet ettim. Hadi bakalım cevapları bekliyoruz.




1.bu gece öleceğinizi bilseniz bazı insanlara bazı şeyleri söylememiş olmanın pişmanlığını hisseder misiniz ? peki, neden söylemediniz.



Pişmanlık değil ama son kez sevdiğim insanları kumsal da bir araya toplar. Mangal partisi eşliğinde yer içer ve onları çok sevdiğimi söyleyip. Hepsine benden birer hatıra verirdim.



2. günün birinde çocuğunuzun doğduğu hastanede bir yanlışlık yapıldığını ve çocukların karıştığını öğrenseniz, kendi çocuğunuzla sizin büyüttüğünüz çocuğu değiştirir misiniz? 



İlk öncelik hastaneye yüklü bir tazminat davası açar donlarına kadar alırdım.
Sonrasın da kendi çocuğumu bulup nasıl bir çocuk olduğunu görmek isterdim. Çocuğum diye büyüttüğüm ve sevgimi verdiğim çocuk tabi ki hayatımın bir parçası olduğundan ondan vazgeçmezdim. İki çocuk arasın da bir orta yol bulunur elbet. ;)



3. hayalinizi süsleyen bir yerde bir hafta tam pansiyon, harika bir tatil için uçan bir kelebeği yakalayıp, ayaklarını ve kanatlarını koparır mıydınız ?



Iııııı eeeee şeyyyy tıkandın bir bardak su lütfen. Bora bora adaları diyorlar yapmazsak olmaz elbet ;)



4. bir yemeğe davetlisiniz ve önünüze tanımadığınız bir yemek konuyor. tuhaf haline ve pek iştah açıcı görünmemesine rağmen tadına bakar mısınız ?



Bakardım net. !



5. sevdiğiniz biri için yalancı şahitlik yapar mıydınız ? örneğin bir yayaya çarptığında, direksiyonda dalga geçtiği halde, çok dikkatli kullandığını söyler miydiniz  ? (anne baba eş sevgili )



Çarptığı kişi öldü ise asla yalancı şahitlik yapamazdım. Hee yaralı vs ise her ihtiyacını karşılayacak şekilde sevdiğim kişi için yapardım.



6. yetişme tarzınızda değişiklik yapma imkanınız olsa, ne değiştirirdiniz ?



Anne, babam da duygusal hareket eden insanlar azıcık gerçekçi ve hataya karşı zorlayarak büyütselerdi daha iyi olurdu.



7. eviniz ve içindeki eşyalarınız yanıyor. ailenizi, kendinizi ve köpeğinizi kurtardıktan sonra bir kez daha içeri girme şansınız var, ne kurtarırdınız ?



Kıyafet ve ayakkabılarımı ;) Eee şansım var ayol neden o tatloş ayakkabılarım ve kıyafetlerim yansın.





8. yarın sabah başka birinin kimliğinde uyanma olasılığınız olsa, bunu değerlendirir miydiniz? kimi seçerdiniz ?



Ali Ağaoğlu’nun yerine geçip  Anadoluhisarı’n da yaptığı yalılardan birini gerçek kimliğim üzerine geçirirdim. Oh mis ev demiyorum ayık ol yalı ‘’ adam yalı yapıyor ya la ‘’


Mimlenmişler hadi cevaplara


20 Ağustos 2014 Çarşamba

Ne Giydim Vol : 3


eee şey, şey diyecektim... oooooo, şey işte... ııııııı unuttum... Birde nasıl tanımlasam tam olur.
Bir evin bir günlük ihtiyacını karşılayacak kadar enerji var üzerimde. Yaz bitti bitecek, henüz tatil yapamadım. Bırakın tatili günü birlik bile olsa keyifle denize bile giremedim ki benim gibi denize hayran biri için çok trajik bir durum. Anlattıklarım olumsuz gibi görünse de olumluyum. Enerjiğim, keyfim yerin de geçenler de bir çoğunuzun da okumuş olduğu bir yazı daha dogrusu röportaj farkındalıklarımı artırdı. ''Güzel ölmek diye bir şey var, işte ben'' okumayanlarınız bu başlıkla aratırsa bulacaktır. Eğer derdiniz sağlık değilse lütfen geriye kalan tüm sorun ve dertlerinizin bile kıymetini bilin. Evet saçma bir cümle gibi dursa da kesinlikle değil! Her insan gibi benim de sorunlarım ve dertlerim olsa da umursamıyorum. Onlar ile başedebilecek sağlığım var. Eğer bu yazımı okuduysan ve anlatmak istediğimi tam anlayamadıysan lütfen bahsettiğim yazıyı okuyun. Sonrasın da  düşünün  ''neydi senin dertlerin, sıkıntıların'' 
Ne giydiğime dönecek olursam. Daha önce ki postlarım da paylaştığım sırtı dekolteli siyah badinin çiçeklisini bulunca hemen aldım. Çiçek desenini tercih edenlerdenim. Enerjim biraz da üzerim de taşıdığım çiçek desenin den ;) 



 

Boluse/bluz :Hareem
Skirt/etek :Koton
Shoes/Ayakkabı : Shotek
Bag/Çanta: Vintage
 Jewerly/Takılar :@burcuklubutik
 
 

14 Ağustos 2014 Perşembe

Ne Giydim Vol :2



Pazar günü yola çıkan bir araba oradan buraya yarım saatte gidiyorsa ve o havuz da üç saatte doluyorsa, evin iç açılarının toplamı ailenin yaşlarının toplamının kaç katıdır?
Eğer canınız sıkılıyorsa beyin işte böyle eror veriyor. ! 
Mesai bitmişse ve sevdiğim adamla plan yapmışsak enerjim resmen tavan yapıyor. Sıcak, nem sıkıcı geçen mesai herşey unutulup beyin kendine geliyor.
Neyse konumuza dönecek olursak uzun zaman önce sanırım geçen sezon du almış olduğum elbiseyi aldığım günden beri koltuk altının fazla açık olmasından dolayı giymiyordum. Geçen koltuk altlarına makine geçip giydim. Sanırım fena da olmadı. ;)
Bu minnoşlar arasın da en sevdiğim aptikuş, yerde sere serpe yatan oluyor kendisi ;) Diğerlerini ismen tanıtmayayım aranızda aynı isme sahip olanlarınız alınabilir :)

Elbise/Dress : H&M
Shoes/Ayakkabı : Koton
   Jewerly/Takılar :@burcuklubutik


13 Ağustos 2014 Çarşamba

İNSAN !

İnsanı ''insan'' yapan nitelikler olarak ; Kendisinin farkında olması, rasyonelliği, zekası ve yüksek seviyede düşünebilmesini sayabiliriz.
Peki bütün bu nitelikleri neden her insan da göremiyoruz. Bu nitelikler bize yaradılışımız da verildi ise neden? ne sebeple? bazılarımız da yok oluyor. Birbirimizi anlamak en iyi seçenekken neden anlamamayı, anlayış göstermemeyi tercih ediyoruz. Karşındakine anlayışsızlık, öfke neden çıkıyor? Rasyonellikten fazla duygular mı giriyor araya?  Peki ya o dilimizden düşürmediğimiz duygular, bizi neden buhranlara sürüklüyor.
Bugün sorgulayan bir beynim var. Ama arada yapılabilecek bu sogulamalar işe yarıyor. Kendimle yüzleşme konusun da benim çok işime yarayan bir sorgulama oldu. Sizde kendinize sorun bakalım bütün bu soruları sadece kendinize de değil bu sorular dahilin de çevreniz de ki insanları gözlemleyin. Bakalım size neler katacak.


12 Ağustos 2014 Salı

6 Ağustos 2014 Çarşamba

Ne giydim vol:1




Çizgisiz dosya kağıdının altına çizgilisini koyup ödev hazırladığım günleri unutmadım... keçeli kalem, hele senin yerin apayrı bende...
 Merhabalar, bu aralar gardırobumun derinliklerinde dolaşıyorum. Derinliklerden ne zaman aldığımı hatırlamadığım ve alındığı zamandan itibaren giymediğim kıyafetleri bulup bulup giyiyorum. Bu elbise de bu duruma uygun ne zaman aldığımı hatırlamaya çalışsam da hatırlayamadığım bu elbisenin siftahını dün itibari ile yapmış bulunuyorum. Fena da olmadı hani  ;)


Elbise/Dress :Mango

Shoes/Ayakkabı : Atmosphere




5 Ağustos 2014 Salı

Enine Çizgi Sanırım Sorun yaratmadı ;)




Mesela biri bana "en mutsuz günün böyle olsun" yerine "en mutlu günün böyle olsun" dese hemen hırs yapıp çok mutlu olurdum :)  Mutluluk benim için bazen çilekli, çikolatalı dondurmanın, bazen içtiğim kahvenin telvesinde ve her zaman ise sevdiğim adamın yanında bulur. Neyse konumuza dönecek olursak gardolabımda duran ve uzun zamandır giymediğim bu enine çizgili elbisenin, enine çizgileri ile neyse ki sorun yaşamadık.:) Sanırım 2,3 kilo gidince barıştık  kendisi ile umarım sizde öyle düşünüyorsunuzdur. Fotolara gelecek olursak daha önce de yazmıştım benim için tam bir sorun. Mızmızlanmadan fotolarımı çekecek birini bulmadığımdan eline telefon, makine sıkıştırdığım herkese çektirince istediğim sonuçlar çıkmıyor. Ayakkabım çanta renginde bordo olmasına rağmen siyah durmuş :(

Elbise/Dress :Kadıköy Çarşı
Shoes/Ayakkabı : Zara 
Çanta/Bag : Koton

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Günlerden Cumartesi ise

Herkese iyi ve  hafta sonuna çabuk kavuşturan bir hafta diliyorum. En sevdiğim gün Cumartesi ve yanımda sevdiklerim varsa deymeyin keyfime. Cumartesi akşamı için ne giysem diye düşünürken aldığım ve dolabın içinde unuttuğum pileli eteğim, siyah badi ve vazgeçilmezim tek bantlı ayakkabılarım ile kombinledim. Kloş veya pileli kısa etekleri çok yakıştırmıyordum aslında kendime ama aldığım beğeniler doğrultusun da kumaş alıp bir kaç tane dikmeyi planlıyorum.

 Fofoğrafların çok net olmadığının farkındayım fakat telefon ile çekildiklerinden anca bukadar oldular.
Boluse/bluz :Hareem
Skirt/etek :Hareem
Shoes/Ayakkabı : Atmosphere
 Jewerly/Takılar :@burcuklubutik