Hürriyet

30 Eylül 2014 Salı

Blogger Bazaar6 Ardından

Sabahın erken saatlerinde gelip, hazırlıklarımızı yaptık ve saat 12:00 den sonra misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Çok keyifli ve eğlenceli bir gündü kutumubu standı tam arkamızdaydı ve çok eğlenceli fotoğraflar çekildik. Fotoğraf çekilmeyi biraz abartıp, fazla olmuş olabiliriz. :) Bizi yalnız bırakmayıp gelen tüm takipçilerime teşekkürler.Bir daha ki bazaar da görüşmek üzere sevgiler.


Etekler kendi dikimim. burcuklubutik









24 Eylül 2014 Çarşamba

♥BLOGGER BAZAAR ♥ VestaEvent // CANLI YAYINI



Merhabalar,28 Eylül Pazar günü blogger bazaar, canlı yayın ile sizlerle olacak. Özellikle şehir dışında olup da bu bazaarı kaçıracak arkadaşlar için harika bir fırsat. Bizi yayınımızı izleyerek takip edebilir. Siz de ekranınızdan da olsa sevdiğiniz bloggerların yanın da olup tezgaharına göz atabilirsiniz. >

18 Eylül 2014 Perşembe

BLOGGER BAZAAR 6' YA DAVETLİSİNİZ

Merhabalar,

28 Eylül Pazar günü saat 12:00 - 19:00  da Taksim Kafe'pi Curcuna da blogger bazaar 6'ya hepinizi bekliyorum. Bir çok bloggerın katılacağı, sevdiğiniz blog yazarları ile tanışabileceğiniz ve ucuza keyifle alışveriş yapacağınız bu harika organizasyon da mutlaka bulunun. Ben de bu organizasyon da standımla sizlerle olucam.Gelirseniz mutlaka tanışmak isterim. Ziyarete beklerim efem :)


17 Eylül 2014 Çarşamba

MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali Başlıyor!



Küresel barış organizasyonu MasterPeace, bu yıl ilk kez 21 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında dünya çapında düzenleyeceği konserleriyle İstanbul'dan da dünyaya seslenmeye hazırlanıyor. Bu yıl ilk defa Türkiye'de yapılacak olan festivalde, Can Bonomo, Elif Çağlar, 123, Boğaziçi Caz Korosu, The Away Days, No Land, Ziya Azazi ve Social Inclusion Band sahne alacak! MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali, KüçükÇiftlik Park’ta 21 Eylül 2014 Pazar günü saat 14:00'den gece 00:00'a kadar birçok etkinlikle gün boyu barış gönüllülerini ağırlayacak!

Müziğin ve sanatın dönüştürücü, birleştirici gücüne inanan MasterPeace; 21 Eylül 2014 Birleşmiş Milletler Dünya Barış Günü'nde müziği çatışmaların üstünde tutarak; Amsterdam, İstanbul, Kahire, Katmandu, Kongo olmak üzere dünyanın birçok farklı bölgesinde barış konserleri düzenliyor. 24 saat süre ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan konserlerde, Amsterdam'da çatışan bölgelerden sanatçılar bir araya gelerek şarkılarını barış ve birliktelik için seslendirecek. Aynı zamanda İstanbul, Hindistan, Kahire, Ermenistan, Kongo'da flagship konserler düzenlenirken, 50 farklı lokasyonda bir çok barış etkinliği gerçekleştirilecek.
MasterPeace 'Sound of Peace' Festivali'nde  müziğin yanı sıra, sanatın birçok farklı koluyla da desteklenen yaratıcı atölyeler, workshoplar, sanatçılar eşliğinde interaktif duvar boyama performansları ile katılımcıları, gün boyu barış için bir araya gelmeye ve birlikte yaratmaya davet ediyor.

MasterPeace Hakkında;
MasterPeace; yönetilmekten ziyade toplumun kendi inisiyatifiyle hızla büyüyen ve herkese hitap eden, yaratıcı ve küresel bir barış hareketidir.  Bu hareket herkese açık olmakla beraber, bireyleri ,yetenek ve enerjilerini barış için kullanmak adına kendi girişimlerini başlatmaya veya bir MasterPeace girişimini desteklemeye davet etmektedir. MasterPeace'in; ‘MasterPeace Kulüpleri’, ‘MasterPeace Konseri’ ve çeşitli yerel girişimlerle birlikte birçok projesi bulunmaktadır. Bu projeler; yaratıcı kampanyalar, sosyal medya, yerel - küresel etkinlikler ve özellikle sanat ve müziğin de yardımıyla iletişimin sağlanmasını, gelişimin sürdürülmesini amaçlamaktadır.
MasterPeace Türkiye'de Toplum Gönülleri Vakfı'nın Çatısı altında 2013 yılından beri faaliyetlerini sürdürmektedir. Kuruluşun hedef kitlesi özellikle gençlerden oluşmaktadır ve amacı ‘Barış’ bilinci ile yetişmiş barışa duyarlı bir nesil oluşumuna katkıda bulunmaktır.
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Nurçin Yalçın
nurcinyalcinn@gmail.com
0532 696 87 82

11 Eylül 2014 Perşembe

4.Hobisever Blogger el emeği etkinliği başlıyor...



Kızlar selamlar,

O bir Anne blogunun sahibi sevgili Müge'nin organize ettiği bu güzel etkinliğe göz atıp, sizin de el emeginiz varsa burada yeni bloglar keşfederek ve el emeginizi karşılıklı bir blog arkadaşı ile paylaşabilirsiniz. 
Ben şimdiden çok güzel bloglar keşfettim ve el emeğimi paylaşacağım kişiyi heyecan içinde bekliyorum. 



8 Eylül 2014 Pazartesi

Ne Giydim Vol: 5




Yağlı güreşe katılacakmış gibi yağlanan ve günde 5 saatini şezlongta geçirenleri,  bir daha ki yaza kadar baya özleyeceğimi belirtmek isterim. :)  Çiçek deseninden vazgeçemiyorum ve dolabım da bir sürü çiçek desenli giysi var. Fakat yavaş, yavaş da sıkılmaya başlıyor gibiyim. Her ne kadar sevdiceğim bu elbisemi beğenmese de ben çok cici buluyorum. ;)








Dress/Elbise:  Koton
Shoes/Ayakkabı : Koton
Bag/Çanta : Mango
 

3 Eylül 2014 Çarşamba

Ne Giydim Vol:4



Bazı insanlar vardır, hayatına nasıl girdiklerini anlamazsın.  Sanki hep varmış gibi zamansız, rahat, huzurludur varlıkları ve ilk defaymışçasına da merak, heyecan ve coşkudur yaşamına kattıkları. Her seferinde neyle karşılaşacağını hem içten içe bilerek, hem de her güne dair olası güzel ve keyifli sürprizlere hazırlıklı olarak atarsın adımlarını…
Bu hisleri yaşatan insanlar girsin hayatınıza böyle biri varsa hayatınız da işte o zaman giydiklerin de bir başka yakışıyor. ;)
Mevsimin bu geçiş hallerin de ne giyeceğimi bilemeyen insan olarak tek olmadığımı düşünüyorum. Üşümek ve ısınmak arasın da sürekli bocalıyorum. Sanırım bu bocalama da fazla uğraşmadan siyah ve beyaz beni kurtardı. 






shirt/Gömlek : Sateen Butik
pants/ pantolon : Hareem Butik
Bag/Çanta : Hermes 
Jewerly/Takılar : Yurtdışı
Shoes/Ayakkabı: Koton