Hürriyet

21 Ekim 2014 Salı

Sözümüzü de verdik ;)



Bazı insanlar vardır, hayatına nasıl girdiğini anlamazsın.  Sanki hep varmış gibi zamansız, rahat, huzurludur varlıkları ve ilk defaymışçasına da merak, heyecan ve coşkudur yaşamına kattıkları. Her seferinde neyle karşılaşacağını hem içten içe bilerek, hem de her güne dair olası güzel ve keyifli sürprizlere hazırlıklı olarak atarsın adımlarını…
Bazı insanlar vardır, sadece kendileri girmez hayatına. Kendisiyle beraber tüm güzellikleri de alır gelir yanında; sakınmasız koyar önüne, seninle paylaşır. Yol olur sana, yoldaş olur, önünü aydınlatan ışık olur. Sen gerçeğin karşısında yapayalnız hissederken kendini, o sana en büyük yandaş olur. Bildiklerini sunup anlayabilmene, bilmediklerini fark edip öğrenebilmene yardım eden “hayat ayracın” olur.        
Bazı insanlar vardır, ışığıyla aydınlatır seni. Şansıyla katlar ikiye, varlığıyla çoğaltır. Bir gülüşüyle yerleşir de yüreğine sıcacık, hep orada, hep o haliyle kalır. Başka başka yaşamlar katar sana, ‘ne çok şey değişiyor hayatımda’ diye sevinirsin ve şükredersin varlığına. Adı her geçtiğinde aklından ve yüreğinden, iyi ki, dersin içinden, ‘İYİ Kİ VARSIN…”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder